Skip to content

Zo breng je kleding in bij Wendyz

Tweedehands kleding inbrengen

Er is nog plek voor jou mooie spullen voor het najaar en de winter.
Kom langs tijdens de openingstijden.
Wees kritisch met wat je brengt. Loop onze inbrengregels even na en dan zien we je graag!

1. Kleding uitzoeken

Tijd om de kledingkasten in te duiken! Wendyz neemt kinderkleding in de maten 62 t/m 176 in. Daarnaast kun je ook kinderschoenen, sportkleding, verkleedkleren en zwangerschapskleding inbrengen. Wendyz neemt geen kleding in van Zeeman, Primark en Wibra. Kijk bij het uitzoeken alvast naar de staat van de kleding. Geen slijtage, pluisjes of gaten? Ga dan door naar stap 2! 

2. Kleding sorteren

Zo, de kledingkast is weer netjes op orde. Je hebt een hele stapel kleding liggen die niet meer past. Bekijk je kleding zorgvuldig. Als jij het zelf niet (meer) zou kopen, dan doen de klanten dit waarschijnlijk ook niet. Is de kleding van goede kwaliteit, compleet en in uitstekende staat? Mooi! Dan is jouw kleding van harte welkom voor een plekje bij Wendyz. PS Lever de kleding bij voorkeur aan in een bigshopper. Maximaal 2 bigshoppers per keer, zodat er genoeg ruimte overblijft voor anderen die ook kleding inbrengen.

3. Waarde van de kleding

Jouw kleding hangt ongeveer 8 weken in Wendyz. Wanneer er in die 8 weken een item wordt verkocht, ontvang jij 30% van de verkoopprijs. Je kunt altijd rekenen op een eerlijke prijs want Wendyz heeft een warm hart voor kleding. Soms worden items niet verkocht binnen 8 weken, deze items doneren we aan het goede doel.  

4. Afspraak plannen

Klaar met uitzoeken? Tijd om een afspraak te maken om de kleding in te brengen! Wendyz werkt op afspraak, zodat er voldoende aandacht en tijd is bij het aannemen van jouw kleding.