Skip to content

Over Wendyz

Tweedehands kinderkleding

Wendyz is een moderne en duurzame tweedehands kinderkledingwinkel (online) in Zwolle. Bij Wendyz duik je in een eigentijdse collectie van kleding die nog een tweede kans verdient, wie weet wel bij jou! Door dat er continu nieuwe kleding wordt ingebracht, hangt er elke dag weer wat nieuws. Wij worden er blij van als jij weet:

– Dat je jouw kind in leuke, trendy merkoutfits kunt steken voor een leuke prijs
– Dat je zonder veel moeite geld kunt verdienen aan kleding waar je kinderen uitgegroeid zijn
– Dat je op een eenvoudige manier kunt bijdragen aan een duurzame samenleving
– Dat shoppen voor je kids leuk is (maar dit wist je natuurlijk allang!)

Over mij

Mijn naam is Annegriet Sijbranda, getrouwd en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 4, 9 en 13 jaar. Ik word gedreven door mijn passie voor kleding en mensen. Het contact met mijn klanten en inbrengers geeft me veel voldoening. Die energie kan ik weer gebruiken om de winkel te vullen met mooie tweedehands items voor jou.

Tweedehands kleding laat mijn hart sneller kloppen. Elke tas kleding die binnenkomt is weer een zoektocht naar schatten die een plekje in mijn winkel verdienen en daarna weer mogen shinen bij een nieuwe eigenaar. Deze zoektocht naar schatten is mij al van jongs af aan geleerd. Met mijn moeder struinde ik tweedehands winkeltjes af en koninginnendagen waren feestdagen voor ons. Ook nu bezoek ik regelmatig tweedehands winkels, dat is voor mij echt een uitje.

Tweedehands kinderkleding

Shoppen!

Ik shop voor mijn eigen drie kinderen ook tweedehands kinderkleding. Dit deed ik eerst bij een buurtinitiatief in Zwolle-Zuid. Daar werd een woonhuis drie dagen per maand opengesteld om een kop koffie te komen drinken en kinderkleding te shoppen.

Initiatief overnemen

In 2015 werd ik gevraagd om dit initiatief over te nemen. Mijn hart maakte een sprongetje. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en ben hiermee verder gegaan in mijn eigen huis. In mijn tweedehands kledingwinkel aan huis werd het mogelijk om ongedwongen met andere ouders samen te zijn en met elkaar in gesprek te gaan. Naast de inbreng van en verkoop van kleding, lag de nadruk ook op ontmoeting.

Mijn eigen winkel

Uiteindelijk werd het initiatief in huis te krap. De wens van een fysieke winkel in Zwolle groeide en die werd na een kleine pauze in 2020 werkelijkheid in de pop-up store aan de Drostenstraat 2. Deze locatie heb ik vrolijk en kleurrijk ingericht en het is een gezellige plek geworden die
laat zien wie ik ben en die ik graag met je deel. Positieve energie, kleur,
humor, sociaal, lef  en nuchterheid zijn de dingen die mij als ondernemer
onderscheiden. Sinds 2021 zit Wendyz aan de Grote Voort 10 in Zwolle en draaien we de PasTas.

In 2022 kwam de kans om voor langere tijd een fysieke plek te openen. Onze droom!

Vanaf maar 2022 kun je ons vinden in de Zwolse binnenstad.

Welkom in de Hagelstraat 6e.

DE plek waar je toffe tweedehands kleding shopt, maar ook voor leuke duurzame extra’s terecht kan.

See you!